RYHMÄTOIMINTA


Ryhmätoiminta voidaan toteuttaa esim. palvelutaloissa, päiväkeskuksissa tai järjestöjen tiloissa tavoitteena tukea eläkeläisten ja ikäihmisten hyvinvointia ja tuoda virkistystä elämään. Mikäli alla olevasta listasta ei löydy sopivaa teemaa, ota yhteyttä niin räätälöidään tarpeitasi vastaava!


TEEMARYHMÄT


Kolotuksia ja kremppaa -selviytymisapua arkeen

Ryhmässä annetaan hetki hyvälle ololle, haetaan keinoja omiin vaivoihin ja kolotuksiin käyttäen apuna  Mindfulnessia ikähimisille soveltaen

Kesto n. 1,5-2h, ryhmän koko max 10 henkilöä


Runopiiri

Kuinka runo syntyy? Perehdytään runon kirjoittamiseen maalaamista ja mindfulnesia apuna käyttäen. Annetaan hetki omalle luovuudelle, ihastellaan omia taitoja ja annetaan kaikkien kukkien kukkia! Sopii kaikille, myös niille, jotka eivät ole koskaan kirjoittaneet. Maalaustaitoja ei tarvita!

Kesto 1.5-2h.


Suomi 100 vuotta -juhlavuoden historiakatsaus eläkeläisille

Tutustutaan Suomen historiaan 1800-luvulta lähtien itsenäistymiseen asti. Käytetään apuna sotilasmarsseja, mitä se tarkoittikaan, kun se ”Oolannin sota oli kauhia”?

Kesto n. 1h.


Levyraati eläkeläisille

Ryhmässä soitetaan vanhaa tanssi- ja iskelmämusiikkia/kansanmusikkia tai molempia. Keskustellaan musiikista, sen herättämistä tunnelmista ja lopuksi annetaan tottakai pisteet

Kesto 1h.


Joka aamu on armo uus -kauneimmat hengelliset laulut

Ryhmässä lauletaan kauneimpia hengellisiä lauluja ja virsiä, joko ryhmän toiveen mukaan tai ohjaajan valinnasta. Lisäksi keskustellaan virsistä, niiden sanomasta ja muistoista sekä annetaan tietoa sanoittajista ja säveltäjistä

Kesto 1h.Aavan meren tuolla puolen -ihanimmat ikivihreät

Ryhmässä lauletaan vanhaa tanssi- ja iskelmämusikkia yhdessä. Samalla keskustellaan ryhmäläisten kokemuksista Wanhoista Hyvistä Ajoista ja muistellaan niitä omia kultaisia tanssilavamuistoja. Lisämausteena tietoa sanoittajista ja säveltäjistä.

Kesto 1h.Niin kauan minä tramppaan -kauneimmat kansanlaulut

Ryhmässä lauletaan suomalaisisa kansalanlauluja yhdessä. Tutustutaan kansanlaulujen historiaan keskustellen sekä annetaan tietoa sanoittajista ja säveltäjistä.

Kesto 1h.


Levytanssit

Liikunnan ja musiikin iloa! Valssia, tangoa, foxia, humppaa...levytanssit palvelutalossa tai hoitokodissa ikäihmisten riemuksi ja virkistykseksi!

 

 


HINNASTO

Ryhmäpalvelun hinta määräytyy sen mukaan, onko palvelun ostaja yhdistys vai osallistujat. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!